КОИ СМЕ НИЕ

 • Мили деца,

  в Детски отдел на Регионална библиотека „Николай Вранчев” – Смолян ще откриете книги, вестници, списания, художествена литература от български и чужди автори, литература от различни отрасли на знанието в помощ на ученика, DVD-анимационни филми, занимателни игри и др. В Детски отдел функционират следните специализирани звена: - "Заемна", "Читалня" и „Игротека”. В "Заемна" може заемете книги за дома, в "Читалня" на ваше разположение са богати фондове от справочни и периодични издания. В "Игротека" ще откриете много занимателни и образователни игри. Тук можете да гледате анимационни филми, да слушате приказки, да рисувате, да се забавлявате... В залата има компютри с безплатен интернет.

 • За да станете читател на Детски отдел, трябва да се попълни поръчителство от родител, близък или настойник. След представянето му в Детски отдел получавате читателска карта. Таксата за една календарна година е 2,50 лв.  Книгите се заемат за 30 дни.

             На  е-mail: sm_lib_do@abv.bg Вие можете:

   

  • Да запазите, чрез писмо желана от Вас книга. Ние ще ви уведомим, когато книгата е свободна и може да се заеме.
  • Да изпратите вашите предложения за книги, вестници, списания или DVD-анимационни филми, които искате да откриете при нас.      

                                                

Заповядайте, очакваме ви!

 


За връзка

РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА СМОЛЯН ДЕТСКИ ОТДЕЛ

ж.к. Нов център
Културен комплекс
ул. "Дичо Петров" 7
гр. Смолян 4700


тел.: 0301/62524
вътрешен-26